MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Geachte leden,

Inmiddels gaat ook het WK roeien niet door. En is er nog geen zicht op verruiming van de mogelijkheden om het water op te gaan. Dat terwijl de lente zich doet voelen en dus de roeispieren doet kriebelen.

Van de leden waarvan ik weet hoe ze dat gemis compenseren hoor ik veel dat de trainingsarbeid wel te verrichten is. Zweten kan ook op een trap, de ergometer, een fiets, hardlopend en met lege melkpakken gevuld met zand. Maar de magie van roeien, de geluiden, het balanceren, het zoeken naar de juiste verhouding tussen haal en oprijden, die paar magische meters dat ie echt loopt…….Dat is moeilijk na te bootsen.

Komt zeker weer, ik wens u ondertussen sterkte!

Sociaal missen we elkaar ook, op dat vlak hoor ik dat leden nieuwe (digitale) wegen inslaan om elkaar te treffen. Hoewel zeker niet hetzelfde, is elkaar virtueel zien toch ook voor mij echt een ontdekking. Ik ben om! Afgelopen woensdag konden we luisteren naar een boekpresentatie van Diederik de Boorder. Komende woensdag staat echt in het teken van elkaar ontmoeten op internet. Woensdag meer info op de site. Ik hoop u allen te zien!

Gerrit Blom