MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Roeiclinics

Beweging geeft energie en onverwachte verbindingen. Voor je  bedrijf, verjaardag of vriendengroep kunnen we bij Willem III een maatwerk roeiclinic voor je organiseren.  Roei-ervaring is daarbij niet vereist.
Deelnemers krijgen een onvergetelijke dag, dagdeel of meerdaags programma en ervaren hoe ze teambuilding, ontspanning en plezier kunnen combineren met een fysieke en spetterende uitdaging.
Een roeiclinic kan worden ingevuld met catering naar behoefte. Denk aan koffie, thee en taart, een borrel, een speciaal bereide lunch of afsluitend diner.

Invulling van een roeiclinic

Na een gezellige ontvangst in ons mooie clubhuis, trekken we onze sportkleding aan en gaan aan de slag. Als eerste leggen onze ervaren instructeurs de beginselen van het roeien uit. Dan stappen we in een vierpersoonsboot. Zijn er al mensen in de groep die kunnen roeien dan kunnen zij het goede voorbeeld geven. Ook roeien in een acht of een kleiner boottype is mogelijk.
Na de eerste balansoefeningen roeien we de prachtige Amstel op om te genieten van de binnenstad van Amsterdam of varen we tussen het  riet richting Ouderkerk aan de Amstel. Meestal wordt de clinic afgerond met een onderlinge sprintwedstrijd inclusief een prijsuitreiking. Daarbij wordt feedback gegeven op individuele prestaties, maar vooral ook op het teamwork.

Interesse?

De roeiclinics worden georganiseerd door Tessa Zwolle-Appeldoorn. Je kunt haar bereiken via clinics@willem3.nl of telefonisch via +31 6 21870721. En op zondagochtend is ze vaak te vinden op de vereniging.

Afhankelijk van de wensen, bespreekt Tessa de mogelijkheden met je door en maakt ze een voorstel op maat. Bij de prijs wordt rekening gehouden met de groepsgrootte (minimaal  4, maximaal 40 personen per sessie), de lengte van de roeiclinic en overige wensen.
Ook is het mogelijk om bij Tessa privélessen voor individueel roeien en ploegroeien te boeken.

Enkele bedrijven die reeds clinics hebben gedaan bij Willem III