MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Para-roeien

Iedereen kan roeien. Ook wanneer je een lichamelijke, visuele of andere beperking hebt of aan het herstellen bent van een revalidatie. Onze vereniging biedt uitgebreide mogelijkheden om te leren roeien en vervolgens zelfstandig of onder begeleiding het water op te gaan. Wist je dat Willem III zelfs diverse talentvolle pararoeiers heeft voortgebracht die aan (internationale) wedstrijden hebben meegedaan of zelfs aan de Paralympische Spelen?

Ons gebouw is geheel rolstoeltoegankelijk, heeft een lift en is ruim voorzien van invalidenparkeerplaatsen. Daarnaast hebben we een instapbeugel en een tillift om para-roeiers makkelijk in de boot te laten stappen.

Instructie

Het uitgangspunt van onze vereniging is dat para-roeiers samen met de andere leden roei-instructie krijgen. Om het roeien ook voor mensen met een beperking tot een succes te maken, beschikt Willem III over enthousiaste instructeurs en een aantal aangepaste boten.

Onze commissie para-roeien kan altijd ingezet worden voor extra begeleiding of om mee te denken.

Word lid

Je bent van harte uitgenodigd om een paar proeflessen te volgen om te ervaren of para-roeien iets voor je is. En als roeien jouw sport blijkt te zijn, dan ben je van harte welkom om lid te worden van onze vereniging!

Wil je meer weten over para-roeien bij Willem III? Stuur een bericht naar ledenopvang@willem3.nl  of naar ledencommissaris@willem3.nl.