MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

In de winter kan er ’s avonds niet in alle soorten boten geroeid worden en soms is er een vaarverbod door vorst of storm. Bij Willem III is dat gelukkig geen probleem.

Willem III beschikt over ruim 10 ergometers waarop de roeibeweging en de conditie uitstekend getraind kan worden. Daarnaast bieden we onze leden een multifunctionele krachtsportruimte. Hier wordt in de winter op woensdagavond een indoor circuit training verzorgd onder leiding van een trainer. Actuele informatie hierover en hoe aan te melden wordt aan het begin van het winterseizoen via een nieuwsbericht gepubliceerd.

Buiten de woensdagavond geldt dat – voor zowel de ergometers als voor de krachtsportruimte – jeugd, junioren en wedstrijdroeiers voorrang hebben op bepaalde tijden volgens het W3TC rooster (zie hiernaast).

Daaromheen kan In de ‘vrije’ uren en in de ‘overleg’ uren individueel getraind worden door alle leden.

Trainen met een eigen groep
Wil je met je eigen groep trainen? Ook dat kan. We kunnen je in contact brengen met trainers die de training tegen een redelijke vergoeding kunnen verzorgen. Neem contact op met bestuur@willem3.nl voor meer informatie.

 

Rooster W3TC