MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Willem III! Wil je direct informatie, mail ons dan via ledenopvang@willem3.nl, of druk op de knop rondleiding inplannen hiernaast. We maken dan een afspraak met je voor een rondleiding en alle uitleg over de vereniging. Je kunt aansluitend het inschrijfformulier invullen, of je klikt rechts op de knop: direct inschrijven. Er wordt dan ook zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Onder 18 jaar?

Ben je onder de 18 jaar? Stuur dan mailtje naar juniorencoordinator@willem3.nl als je 15 t/m 18 jaar bent of naar jeugdcoordinator@willem3.nl als je tussen de 10 en 14 jaar oud bent. We maken dan een afspraak wanneer je mee kunt doen met een training (meer informatie zie jeugdroeien).

Nieuwe leden

We maken bij Willem III een onderverdeling in 3 type nieuwe leden:

  • Nieuwe leden met ruime roei-ervaring (je roeit goed in een C1x of een vergelijkbare boordroei-ervaring).
  • Nieuwe leden met enige roei-ervaring.
  • Nieuwe leden zonder roei-ervaring.

Nieuwe leden met ruime roei-ervaring kunnen bij het ingaan van hun lidmaatschap meteen zelfstandig roeien. De contributie start op het moment dat je het inschrijfformulier instuurt. Je moet wel zo snel mogelijk voorroeien om te bepalen welke klasse wordt toegekend, want dat bepaalt in welke boten je mag roeien. Je kunt iedere maand voorroeien. Als gevorderd lid kun je je opgeven voor de gevorderdeninstructie of meeroeien met de open instructielessen.

Nieuwe leden met enige roei-ervaring volgen eerst de basisinstructie om minimaal Klasse 3 (zelfstandig kunnen roeien en sturen/aanleggen in een C1 boot) te halen. Om te bepalen welk niveau je hebt en dus in welke groep je ingedeeld moet worden, moet je voorroeien. De contributie start op het moment dat je bent ingeroosterd voor instructie.

Nieuwe leden zonder roei-ervaring volgen instructielessen in kleine ploegjes. Zo leer je ook meteen andere clubgenoten kennen om samen mee te roeien. Bij aanmelding word je zo snel mogelijk ingedeeld in één van de instructiegroepjes. Zodra je door de coördinator basisinstructie bent ingeroosterd voor instructie, word je definitief lid. Op dat moment gaat ook de contributie in.

Contributie & toeslagen

Voor de contributie & toeslagen verwijzen wij je naar de pagina lidmaatschap.

 

Lid worden?

Vul bij direct inschrijven het inschrijfformulier in en maak een afspraak voor een rondleiding. Of plan een rondleiding in en schrijf je daarna schriftelijk in.