MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

 

Jeugdkamp Willem 3 Water Weken

De Willem 3 Water Weken zijn voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar die graag kennis willen maken met roeien of hun roeikwaliteiten willen verbeteren.

Wegens groot succes vorig jaar organiseert Willem3 ook dit jaar weer de Willem3 Water Weken, waarbij kinderen tussen de 10 en 17 jaar 4 dagen lang van 9:30 tot 16:00 uur kunnen roeien in skiffs en meerpersoonsboten, buiten het roeien om gaan we natuurlijk ook spelletjes doen en lekker zwemmen! Er zijn 2 water weken dit jaar, Week 1 is van 22 t/m 25 juli 2024  en Week 2 is van 26 t/m 29 augustus 2024.

Ervaren roeiers en coaches zullen de week begeleiden, en zorg dragen dat alle deelnemers veilig op en rond het water zijn. Voor de lunch, een tussendoortje en limonade wordt gezorgd, zonnebrand moet je zelf meenemen!

Roeiervaring is niet nodig maar mag wel! Doordat we gevarieerd met roeien bezig zijn en ook andere activiteiten hebben is de week ook leuk voor iedereen die al kan roeien.

Het minimale aantal deelnemers voor doorgang van de Willem3 Water Week is 10 en bij 15 zitten we weer vol, dus wees er snel bij! De kosten voor de week zijn € 150,- Na het inschrijven via het formulier en bij de minimale behaalde inschrijvingen ontvang je een betaallink. Als de betaling is voldaan, ontvang je een bevestiging. Tot twee weken voor de Willem3 Water Week kun je kosteloos annuleren en krijg je het geld weer terug gestort. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met
Maaike Steenbergen ( juniorencoordinator@willem3.nl) of Sue van Dis (jeugdcoordinator@willem3.nl).

Wil je meedoen? Schrijf je in op dit inschrijfformulier. (nieuwe hyperlink: https://forms.gle/8L7qD68PcGBiK7sE7 )