MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem III leden, Tom Karsten en Djuna Cahen, vormen samen met zes artsen en arts-onderzoekers de Pancre8 boot en gaan  20 augustus 100km roeien voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. De roeiers trappen af bij de vriendschap in Weesp en roeien dan 2 keer langs molen De Hoop in Loenen aan de Vecht om vervolgens te finishen bij de molen De Vriendschap in Muiden.

Help mee en doneer of kijk voor meer informatie https://www.voordeltaplanalvleesklierkanker.nl/project/roeiactie

Het team bestaat uit acht artsen en arts-onderzoekers die zich dagelijks bezighouden met alvleesklierkanker. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven. Samen, willen zij – de pancre8 – ook de handen ineenslaan, en de 100km lange uitdaging aangaan om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Voor klinisch baanbrekend wetenschappelijk onderzoek is echter geld nodig, sponsor daarom de pancre8!

Mooi initiatief Tom, Djuna en roeimaten, veel succes!