MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De Coupe is gisteren in de middag officieel geopend. Met een skiff wedstrijd, heren en dames, werd geopend. Bij de dames won Teuntje voor Nederland. Een goede opener en oppepper voor de Nederlanders die zich vandaag opmaken voor de wedstrijden:

9:45 JM 4x kwalificatie met Maarten Worm en Klaas Baud , Auke Kloosterman (ARZV) en Antonie Tilanus (RIC)
15:30 JM 4x finale Maarten Worm en Klaas Baud Auke Koosterman (ARZV) en Antonie Tilanus (RIC)
16:45 JW 4- finale met Minou  Bouman en Demi Straathof (ARZV) Lucia Folkers (RIC) Liza Kooi (De Amstel)
17:15 JM 8+ finale met Ben van den Eerenbeent en Ian Kerr met James Graham – Die Leythe, Philo Geerlings – Die Leythe, Tim Jordan – Het Spaarne, Sjoerd Froeling – Viking, Rombout Jansen – Het Spaarne, s. Olga Mommersteeg – De Hoop

Meekijken: https://www.youtube.com/c/OERVLivestreamKanal

foto: Jan Folkers