MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Bij de roeiwedstrijden zijn motorbootbestuurders en kamprechters verantwoordelijk voor het bewaken van het eerlijke en veilige verloop van de wedstrijd. Deze vrijwilligers, die afkomstig zijn van veel, maar helaas nog niet van alle roeiverenigingen, zorgen ervoor dat roeiwedstrijden letterlijk in goede banen worden geleid. Met de doorzettende groei van het aantal roeiers en wedstrijden, is het nodig dat we de capaciteit van de kamprechters en motorbootbestuurders verder vergroten. We kunnen je hulp goed gebruiken! Help je ook mee?

Wil jij ook eersterangs meegenieten op de wedstrijden en jouw duit in het zakje doen of wil je na(ast) roeien en/of coachen op een leuke manier betrokken blijven bij de roeisport? Geef je dan op via de KNRB. Voor je het weet zit jij net als Allard Katstra (Mobo-er Rio 2016) of Tom van der Lelij (Kamprechter Tokio 2021) ook op de Olympische Spelen!