Head of the River Amstel

Willem III organiseert samen met de Amsterdamse roeibond, ARB, de klassieker onder de roeiwedstrijden de Head of the River.

Head of the River 2020 afgelast!

Tot onze grote spijt heeft de Nederlandse Overheid medegedeeld dat alle evenementen in Nederland met meer dan 100 deelnemers vanaf heden tot en met 31 maart 2020 zijn afgelast in verband met het Coronavirus. Wij realiseren ons dat dit voor alle deelnemers een enorme teleurstelling is alsook voor onze organisatie. Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus steunen wij de overheid in dit besluit. Inschrijfgeld en reeds voldane betalingen in verband met de huur van boten wordt gerestitueerd. Later in het jaar zullen wij ons weer ten volle inzetten om de Head of the River Amstel van 2021 te organiseren.

Hartelijke groet, De Head of the River Amstel commissie.

______________

Head of the River Amstel 2020 cancelled!

The Dutch government has just announced that no events with more than 100 participants may be held in the Netherlands from now until March 31, 2020, due to Covid-19.

We realize that this is a huge disappointment – for our organization, and especially for all who planned to participate. However, given the rapid spread of the new coronavirus, we support the government’s decision. Registration fees and payments for boat hire will be refunded. Later this year we will once again focus on organizing the next Head of the River Amstel. Let’s hope that in 2021 this great tradition can continue!

Yours sincerely, The Head of the River Amstel Commission

Head of the River 2020 vindt plaats op 21 & 22 maart.

Meer informatie vindt u op onze website: Head of the river Amstel

credits poster, foto: Ellen de Monchy  ontwerp prre*

Nieuwe nummers op de HEAD of the River 2020

Op de Head van 21 en 22 maart a.s. is roeien in twee nieuwe nummers mogelijk, de dubbel acht (8*) en de Dames dubbel 8 (D8*). Het is een Open veld zonder regels voor leeftijd. Een open competitie!

foto: Merijn Soeters. ontwerp: prre*

In het jaar van de grote (terug) omkering, parcours; start Ouderkerk aan de Amtel met de finish Amsterdam is de race deels vastgelegd.

film credits, filmmaker Tomas Dulfer in samenwerking met prre*

 

2019 The Turnaround race Head of the River

Het gonst al op het water… We gaan ervoor!

Ons volgen? Kijk op onze website : Head of the river Amstel

of via soc. media; Instagram Twitter Facebook

 

De Telegraaf, editie Amsterdam 14 maart 2019.

Zeventien Willem III boten hebben zich ingeschreven voor de Head 2019.