MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De sociëteit van Willem III is een geliefde plek voor onze leden om in de zomer op het prachtige zonnige terras te genieten en in de winter in de zaal bijeen te komen na het roeien. In het weekend met een kopje koffie of thee met appeltaart en woensdag en vrijdagavond om een simpele lekkere maaltijd te nuttigen en wat drankjes te drinken.

Ook bij de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het medewerkersdiner, het Kerstdiner en de Nieuwjaarsreceptie is de sociëteit een fijne plek om elkaar te ontmoeten.

Tijdens de grote roeiwedstrijden op de Amstel in het voorjaar, de Heineken en de Head of the River faciliteert de soos eten en drinken voor de roeiers en belangstellenden met als hoogte punt de prijsuitreiking in de zaal na de Head of the River door de voorzitter van Willem III.

De openingstijden van de soos zijn:

woensdagavond van 18:00 tot 22:00 uur
vrijdagavond van 18:00 tot 22:00 uur (in de maanden mei t/m september, mits er van tevoren aangegeven is dat er op vrijdag gekookt wordt)
zaterdag van 09:00 tot 15:00
zondag van 10:00 tot 15:00, met mogelijk om eerder dicht te gaan als het rustig is.

Mochten er wijzigingen zijn, dan kunt u het beste van tevoren even kijken bij de vermelding van Willem III op Google Maps. Daar worden de actuele openingstijden van de sociëteit bijgehouden.

Op woensdag- en vrijdagavond wordt er gekookt. Vanaf 19:00 uur kan er gegeten worden.