MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Voor het tweede jaar organiseert Willem 3 tijdens de zomervakantie de Willem 3 Water Weken voor jong aanstormend talent. Ervaren en onervaren roeiers van tussen de 10 en 18 jaar komen tussen 9:00 en 16:00 naar Willem 3 om in verschillende boten te roeien en spelletjes te spelen. Willem 3 verzorgd tijdens deze week de lunch en snacks tussendoor, en daar hebben we hulp bij nodig! Er zijn 2 water weken dit jaar, Week 1 is van 22 t/m 25 juli 2024  en Week 2 is van 26 t/m 29 augustus 2024.

De coaching wordt voornamelijk verzorgd door de regio en wedstrijd roeiers van Willem 3 maar het verzorgen van de lunch, opruimen in de soos, afwassen en zorgen dat er genoeg te drinken klaar staat laten we liever door volwassenen doen. Vandaar deze oproep. We zoeken vrijwilligers die vooral boven in de soos kunnen helpen, met het klaarzetten van kannen drinken, de lunch, een snack, het opruimen na de lunch (met hulp van de coaches en roeiers) en mocht er iemand vallen kan helpen met een pleister plakken.

Voor iedere dag zoeken we 1 persoon die zou kunnen helpen, mocht je meerdere dagen kunnen/willen zou dat ook heel fijn zijn, geef in dit fomulier aan welke dagen je kan, dan gaan wij puzzelen zodat alle dagen bezet zijn (in de opmerking kun je zetten hoeveel dagen je zou willen helpen)
We zouden het fijn vinden als je er ook rond 9:00 kan zijn, waarschijnlijk kunnen we je hulp tot een uur of 4 goed gebruiken 🙂

Groetjes (en voor vragen)
Sue en Maaike