MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het Trainingscentrum (TC) met ergometers en andere fitness-apparaten is weer open.
Er mogen maximaal tien mensen tegelijk binnen zijn. Je MOET je daarom aanmelden in de spreadsheet die we ook voor het roeien gebruiken. Op dit schema zijn achter de 20 plaatsen voor roeiers 10 plekken voor gebruikers TC toegevoegd. Sommige tijden zijn gereserveerd voor wedstrijdroeiers. Als je je naam invult kan je een half uur trainen. Als je een uur wilt trainen dan vul je je naam twee keer onder elkaar in. Als je daarna gaat roeien moet je je naam ook weer op het roeischema invullen. Andersom kan ook natuurlijk. Zorg voor genoeg afstand (bv 1 ergometer leeg tussen twee gebruikte) en van te voren en na afloop alles ontsmetten van alles waar mogelijk lichaamsvocht op terecht is gekomen.