MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Coronacoaches gezocht

Omdat we bezig zijn met een geleidelijke heropening van Willem III, hebben we grote behoefte aan coronacoaches. Deze coaches willen we inzetten om de leden te helpen om de maatregelen goed op te volgen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende afstand houden, aanwezigheid op de vereniging of hoe de looproutes te gebruiken. Ook zal de coronacoach, in geval een roeier omslaat, hem of haar toegang geven tot de doucheruimte.
De coronacoach in spé krijgt een korte instructie die is opgesteld in overleg met het Willem III coronateam.

Wil je hieraan bijdragen, stuur dan een mail naar veiligheidscommissaris Ernst Schutte via veiligheid@willem3.nl. Geef aan op welke momenten je zou kunnen helpen of als je meer wilt weten over dit onderwerp.

Ook extra jeugdinstructeurs nodig

Momenteel heeft de jeugd veel begeleiding nodig, maar omdat een aantal instructeurs tot de risicogroep behoort, kunnen zij voorlopig geen instructie geven. Naast coronacoaches hebben we dus ook dringend behoefte aan extra jeugdinstructeurs. Wil je je als instructeur weer nuttig maken, grijp dan nu je kans! Aanmelden doe je bij jeugdcoördinator Jeanne Stockmann via jeugdcoordinator@willem3.nl.

Welke dagen?

Voorlopig zoeken we coronacoaches en jeugdinstructeurs voor de woensdagmiddag tussen 15:30 en 17:30 en de zaterdagochtend tussen 9:30 en 12 uur.

Ernst Schutte, veiligheidscommissaris
Jeanne Stockmann, jeugdcoördinator