MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De wedstrijdleiding van de Heineken Roeivierkamp en de Head of the River hebben, op basis van het besluit van de Minister van Volksgezondheid, besloten om de 48e Heineken Roeivierkamp en Head of the River af te gelasten.

Wil je hier meer over weten of heb je vragen, kijk dan op de website van de Heineken Roeivierkamp of de Head of the River.


“Tot onze grote spijt heeft de Nederlandse overheid zojuist medegedeeld dat alle evenementen in Nederland met meer dan 100 deelnemers vanaf heden tot en met 31 maart 2020 zijn afgelast in verband met het Coronavirus COVID-19.

Wij realiseren ons dat dit niet alleen voor onze organisatie maar voor alle deelnemers een enorme teleurstelling is. Maar gezien de ontwikkelingen van het virus steunen wij de overheid in dit besluit.

Inschrijfgeld en reeds voldane betalingen in verband met de huur van boten wordt gerestitueerd.

Later in het jaar zullen wij ons weer ten volle inzetten om de Head of the River Amstel van 2021 voor jullie te organiseren. Laten we hopen dat die wel door gaat als vanouds!
Hartelijke groet, De Head of the River Amstel commissie.”