MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod


De Snerttocht is een lekkere traditie op Willem III. Vanaf 15:00 is de ontvangst met koffie en thee in de sociëteit. Vertrek ca 16.00, na de routebespreking. Vanaf ongeveer 18.00 uur verwachten we jullie terug voor een bord eigengemaakte snert (ook vegetarische) en een borrel. Ga je ook mee?

We roeien over de grachten en langs de Westelijke Eilanden. Je ziet Amsterdam rond zonsondergang en ontmoet natuurlijk weer andere leden. Je boot versieren met zelf meegebrachte lichtjes maakt het extra sprookjesachtig. Ook leden van andere verenigingen zijn welkom. Meld je daarom snel aan!

Schrijf jezelf of je ploeg in via toercommissie@willem3.nl o.v.v. ‘Snerttocht’ en je/jullie naam/namen, telefoonnummer(s), roei-ervaring, afroeiklasse(s) en snertkeuze (vegetarisch of vlees). Ook graag doorgeven of je stuur ervaring hebt op roeitochten. Deze informatie is van belang voor de bootindeling. Bij een ploegaanmelding graag ook de naam van de captain. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met informatie over het voldoen van het deelnamebedrag.

Kosten € 10 pp (plus € 5 pp voor andere verenigingen die een boot willen huren).

Namens de toercommissie Maaike, Agnes, Els en Marianne