MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het Spaarne in Haarlem

Op 29 juni aanstaande gaat de Toercommissie Willem III de stad uit naar Haarlem. We willen die dag een roeitocht maken van ca. 21 km door een gebied dat bij onze roeiers minder bekend is en Haarlem biedt deze mogelijkheid als op één van de mooiste steden van ons land.

Vanuit KRZV ’t Spaarne gaan we een tocht maken in wherrys en C4-en die we van de ’t Spaarne kunnen lenen. De tocht voert om en door de stad waarbij we een of meerdere stops zullen maken. Neem vooral je museumjaarkaart mee voor het geval er tijd is om nog een van de prachtige musea in te duiken. We zullen ons ’s morgens bij Willem III verzamelen (08:30) om dan per auto naar ’t Spaarne te gaan. Hopelijk zijn we met voldoende chauffeurs. We hebben alvast mooi weer besteld. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

De kosten zijn € 10 pp over te maken op rekening NL75 RABO 0106 6517 57 tnv R.V. Willem III

Meld je aan op toercommissie@willem3.nl
Vermeld daarbij je roei niveau en als je met de auto komt hoeveel passagiers je mee kunt nemen.

De toercommissie Willem III