MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De masterclass van Freek Robbers is sinds een aantal jaar een groot succes. Daarom verzorgt hij dit voorjaar opnieuw een serie masterclasses waarin hij je vooruit gaat helpen met je roeikennis, bootbeheersing en techniek. Per keer wordt er 1,5 uur geroeid, worden er video-opnamen gemaakt en krijg je een persoonlijke analyse, onderbouwd met wetenschappelijke inzichten.

Elke les staat in het teken van een thema, denk aan onderwerpen als balans, ontspanning en bladwerk. Over ieder thema krijg je een minicollege, waarin ik elk aspect probeer uit te leggen en te onderbouwen.’

Freek maakt gebruik van zijn kennis als bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit De mechanica achter het roeien’ en van zijn ervaring als raceroeier, momenteel als slag van de Nereus-acht en lid van de Oude Vier tijdens de Varsity op 9 april.

De masterclass vindt plaats op woensdag- of vrijdagavond. Geef je nu op via deze link zodat we kunnen inventariseren voor welke dag het animo het grootst is.

Data en tijden: vanaf 10 april van 18.00 tot 20.30 uur
Kosten: €50

Geef je voor 8 april op. Bij minimaal 15 aanmeldingen gaat de Masterclass door. Er is plaats voor maximaal 20 roeiers.