MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Naast fanatiek roeien, blijken veel van onze leden over bijzondere en creatieve vaardigheden te beschikken die mooie, grappige, lekkere, praktische en maar vooral bijzondere voorwerpen en creaties opleveren.

Zo lopen op de vereniging de nodige jam-makers, taartenbakkers, quilters, illustrators, leerbewerkers, sokken-breiers, kalligrafen, handige naaisters, borduurders en rozenkweekers rond, die het ene na het andere meesterwerk uit de hoge hoed toveren.

Doe mee met de Willem III bazaar
Ben jij een creatief wonder of vind je het gewoon leuk om iets te maken? Doe dan mee met de Willem III bazaar op zondag 28 oktober! Geef je op via ledencommissaris@willem3.nl onder vermelding van je naam en wat je wilt bijdragen.
Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Kikarow.