MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Sjoerd en Abel

Sjoerd en Abel


Het was een zeer succesvol weekend voor Willem III op de westelijke. In totaal zijn er zes overwinningen gehaald en nog veel meer ploegen hebben gestreden voor de overwinning
Sjoerd Sheper heeft zijn heat gewonnen in de snelste tijd van het weekend net voor David van Velden. En ook David Verboom heeft zijn heat gewonnen. Daarnaast heeft Sjoerd met Abel (Amstel) de J18 2x gewonnen net voor David Verboom die combineerde met Julius van Hulst van roeivereniging Hertog.

David en Olivier

Olivier de Boer en Willem Stoop hebben gestart in het HG 2- veld. Dit deden ze niet onverdienstelijk en behaalden hun eerste kwalificerende blik.

J16 4x-

De J16 4x- was een prooi voor Maarten Stork, Hidde Lycklama, Jaap Worm en Bouke Hoekstra. In de het 16 2x veld konden was er geen overwinning voor Willem III en eindigden Maarten Stork en Hidde Lycklama als tweede en Jaap Worm en Bouke Hoekstra als derde.

Anne Kooijenga

Anne Kooijenga heeft haar heat gewonnen gewonnen in het M18 skiff veld.

 

J16 4x+

En om het weekend goed af te sluiten kwamen Maarten Vester, Jasper Simons, Joost van Asperen, Ole Kuppens en Cas Simons (stuur) als eerste over de streep in het J16 4x+ veld.

 

dames 2020 acht

Daarnaast pakten Janneke van der Meulen en Lotte Pronk met de 2020 dames de overwinning in het Dames Elite Achten veld