MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

SUPERSNEL HERSTELLEN MET EEN WIN-WIN DIEET

In 2018 kun je niet meer om de vegan leefstijl heen. Het is populairder dan ooit. Het is een directe afgeleide trend van de groeiende belangstelling voor gezond leven en maximaal presteren.

Toch roept veganisme veel vragen op. Hoe kom je aan je eiwitten? Hoe zit het met calcium, ijzer, B12? Kun je met zo’n dieet 2x per dag roeien, krachttrainen, studeren, werken en optimaal gezond zijn?

Vind je het leuk om meer te weten te komen over plantaardig eten? Je herstel significant te versnellen? Je sportieve prestaties een giga boost te geven? Alles te leren over hoe je echt kan bijdragen aan een beter milieu? Om de feiten te leren onderscheiden van de mythen?

Ons lid Janneke van der Meulen, die vaak lezingen houdt over eten zal dit op vrijdag 6 april op Willem III ook doen.

  • Tussen 19:00 en 20:00 staat er een heerlijk 3-gangen buffet voor je klaar. Voor € 15,- kun je mee-eten. Voor het eten moet je wel vooraf opgeven  via deze link
  • De lezing begint om 20:00. Iedereen is welkom, het wordt een inspirerend uurtje waarin de feiten van de fabels onderscheiden worden. De lezing is gratis!

Sociëteit Roeivereniging Willem III – 1e verdieping
Jan Vroegopsingel 8, 1096 CN Amsterdam

Gratis parkeren voor je fiets (en ook auto)

Vragen? Mail dan naar janneke@vandermeulen.bio

Tot snel!

Janneke


Wie is Janneke?

Janneke is sinds 2018 lid van Willem 3 maar loopt al veel langer rond op onze vereniging. Vanaf 2011 roeide ze 5 jaar in het Nederlandse team en behaalde meerdere (inter)nationale successen. Inmiddels zijn krachttrainen, mountainbiken, hardlopen, strand-, racefietsen en pilates aan haar sportieve hobby’s toegevoegd. Op dit moment traint ze in de Ekoplaza skiff en samen met het Project 2020 met als ultieme doel: de Olympische Spelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na haar VWO rondde Janneke in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie gaf ze bijles in de vakken wiskunde en statistiek en werkte ze onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken. Ze studeerde af bij de SNS-bank en werkte mee aan grote onderzoeksprojecten. Daar leerde ze hoe je de bewijskracht van wetenschappelijke onderzoeken beoordeeld en hoe je de resultaten daarvan kunt implementeren in de praktijk. De studie heeft ze altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. Na haar studie werkte ze voor Shell en schreef ze haar eerste boek #SUPERSNELHERSTEL – Voeding voor succes (2014).

Zelf eet ze vooral biologisch fruit aangevuld met biologisch bladgroen, kruiden, kiemen, (zee)groenten, zeewier en andere planten. Dus nee, ze gebruikt geen zuivel, vlees, vis of eieren. Zelf noemt ze haar dieet, ‘Het win-win dieet’. De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de aarde. Win-win! Recent verscheen haar tweede boek: EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd (2017).

Wil je bij deze inspirerende lezing aanwezig zijn? En vooraf gezellig mee eten? Schrijf je dan in via deze link. Je hoeft je niet op te geven als je alleen naar de lezing komt luisteren

 

 

Wat kun je deze avond verwachten?

– Een lezing van Janneke van der Meulen

– Een 100% lekker en gezond 3 gangen menu (gluten- en dierenvrij)

– Een goodybag (met super lekkere en leuke gadgets)

– De kans om de boeken EET WIN-WIN & SUPERSNELHERSTEL voordelig te kopen met persoonlijke boodschap van Janneke

Deze lezing is geschikt voor:

– Mensen die (zeer intensief) sporten. Denk aan: roeien in combinatie met krachttrainen.

– Mensen die 1 tot 50 kilo vet willen verbranden

– Mensen die meer willen weten over hoe je op een gezonde manier plantaardig kunt eten

– Mensen die samen met anderen willen genieten van een heerlijke gezonde maaltijd op een unieke locatie in Amsterdam