MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Masterclass

Wegens het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een masterclass georganiseerd. De eerste masterclass zal zijn op 4 april. In totaal zijn er 20 samenkomsten van 18:00 tot 20:30. Freek Robbers zal aan de hand van gemaakte videobeelden alle ins en outs van het roeien bespreken. Je kunt je via deze link opgeven. Bij vragen kun je terecht bij Freek Robbers: freekrobbers@hotmail.com De kosten bedragen 75 euro en masterclass gaat door bij minimaal 20 inschrijvingen

Extra indoor

Omdat er mensen aangegeven hebben graag door te willen met de indoor komt er de mogelijkheid je ook hiervoor in te schrijven. Bij genoeg animo wordt de indoor op basis van jullie voorkeur doorgezet. Uitgaande van 20 extra indoor trainingen en 20 deelnemers bedragen de kosten 50 euro. Jullie kunnen je voorkeur aangeven tijdens de eerste extra indoor op 28 maart om 19:30. Voor de zomer indoor kun je je ook via deze link opgeven.