MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De Landtong komt eraan!

De bladeren vallen van de bomen, het clubblad valt op uw mat. Een dezer dagen wordt De Landtong (DL) editie 5 weer door ijverige postbodehandjes door uw brievenbus geduwd zodat u uzelf weer op de hoogte kunt brengen van het leven op en rond Willem III.

De kolommen worden opgesierd door de nodige toerverslagen (zie de Golfbreker-rubriek) en een beeldimpressie van het jubileumfeest: het koffie- en taartconcert, de barbecue, boekpresentatie, botendoop, O’Wee. Daarnaast verhalen over nestvlieger Jaap die naar Nereus vertrok (titel: Het groeit wel weer aan), een kortverhaal van Els over een overwinning die haar naast een medaille ook een mooi inzicht bracht (Een medaille met een keerzijde), een reportage van Florrie over spelend leren (of lerend spelen) bij Jeanne Stockmanns rebellenclub, een mooi In Memoriam en nog een artikel van de Afroeicommissie over…

jawel…

het afroeien.

Uiteraaaaard ook onze rubrieken want zonder Wij Willem III (met ditmaal onder meer onze matcom!), Het Archief, Uit de kast, De Agenda, Q & A, Van de Voorzitter zou DL DL niet zijn.

Uit de (prijzen)Kast, beeld: Stan Jansen

En columnisten Bas en Kees kleden de boel nog verder aan in hun bijdragen Beet en Zen. Die mannen blijven maar groeien… waar houdt dat op?

 

Veel leesplezier gewenst,

De redactie van De Landtong