MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ben je op zoek naar een groepje gelijkgestemde roeiers? Heeft je ploeg blijvend of tijdelijk ploeggenoten nodig? Sinds kort bestaat de mogelijkheid om op de website als individu te zoeken naar een plaats in een ploeg, en als ploeg te zoeken naar nieuwe ploeggenoten.

Onder de knop ‘CLUBROEIEN’ in de balk bovenaan de homepagina van de website vindt je – bovenste van het rijtje – de Willem III Matchmaker. Als je die aanklikt, krijg je een formulier voor je, waarop je kunt aanduiden wat je wensen zijn. Je kunt de Matchmaker ook bereiken via e-mail: matchmaker@willem3.nl.

Deze faciliteit is een technisch middel – gemaakt door Ewoud de Boer – maar werkt natuurlijk pas echt zodra leden hem gaan gebruiken. We roepen dan ook iedereen op om de matchmaker uit te proberen, en zich via de Matchmaker te wenden tot nieuwe ploeggenoten.
Leden die een ploeg zoeken, gaan we proberen onder te brengen bij bestaande ploegen. We kunnen ook verschillende individuele zoekers in contact brengen met elkaar om een nieuwe ploeg te vormen.

We hopen jullie al gauw te kunnen rapporteren over geslaagde matches via deze nieuwe faciliteit.