MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Programma van het 27e lustrum vanRoeivereeniging Willem III, zaterdag 16 september:

11 – 11:45 uur: Koffieconcert van Barokensemble Eik en Linde.

14 – 17     OWee – Onderlinge Wedstrijden. Jong, oud, man, vrouw en jeugd – allemaal gemengd in de boot, samen 200 meter racen.

17- 18

  • Doop nieuwe 4x+
  • Presentatie boek
  • Ludieke veiling van bijzondere en waardevolle voorwerpen – de opbrengst is bestemd voor de aanschaf van onze Nieuwe Acht. Georganiseerd door Jos Compaen en begeleid door veilingmeester Jan Hein Weijers

Aansluitend:   Outdoor borrel & bbq met DJ.

Opgeven: Aanmelden Lustrum Willem III of via het inschrijfboek op de bar.
Iedereen die zich heeft aangemeld voor de bbq ontvangt een incasso, die dient te worden betaald voor het feest. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een kaartje te kopen voor de bbq.

Vrijwilligers gezocht voor uiteenlopende taken, bij de wedstrijden, de barbecue, voor bardienst. En voor sjouwwerk op woensdagavond 13 september 18 uur.
Voor de verkoop van taart bij de koffie tijdens het koffieconcert: bakkers gevraagd die hun taarten ter beschikking willen stellen. De opbrengst van de verkoop is voor de musici.

Aanmelden via ilsevis@gmail.com.
(Afschrijven op 16 september alleen mogelijk in de ochtend: uiterlijk 12 uur binnen en boot in de loods.)

Op zondag 17 september is er een post-lustrum toertocht , in wherry’s 13 kilometer door het stadscentrum naar de Westelijke Eilanden en terug. Verzamelen op Willem III om 13 uur, borrel na afloop (16 uur).

Opgeven via toercommissie@willem3.nl.