MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

– Door tijdnood vanwege lastminute-veranderingen in het programma is het niet gelukt om iedereen die zich heeft aangeboden voor het maken van een taart, of zich heeft opgegeven als vrijwilliger voor de bar of de O’wee een persoonlijke e-mail te sturen. Mensen, meld je zaterdag alsjeblieft op Willem III, dan verdelen we de taken. (Degenen die zich persoonlijk hebben ingeschreven bij Ilse, hebben al een taak toebedeeld gekregen.)

Items voor de veiling kunnen vrijdagavond worden achtergelaten in de bestuurskamer.

– Van iedereen die zich heeft aangemeld voor de bbq zal na afloop van het lustrum het bedrag worden geïncasseerd. Afmeldingen worden niet meer verwerkt. Zoals vermeld is het nog mogelijk om op de dag zelf nog een ticket te kopen voor de bbq, maar het gaat om een beperkt aantal, en op=op. Introducés zijn meer dan welkom – vanzelfsprekend zijn de leden verantwoordelijk voor hun introducé(s).

– Hoe dreigend de weersvoorspellingen voor morgen ook lijken, er zit beweging in, en de verwachtingen wat betreft temperatuur en neerslag gaan de goede kant op. Er wordt hoe dan ook weinig wind verwacht, en voor de ochtend en de namiddag ziet het er redelijk goed uit. Voor de onzekere middaguren, met de O’wee onderlinge wedstrijden, heeft het team van Sigrid en Tim meerdere scenario’s paraat. Hierover meer op de dag zelf.