MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Oproep aan deelnemers roeiwedstrijden Gay Games 2018 in Parijs. Korting op het inschrijfgeld tot en met komend weekeinde!

 

In 2018 worden de Gay Games gehouden van 4 t/m 12 augustus in Parijs. Een week waarin sportwedstrijden worden gehouden (36 verschillende sporten waaronder de roeiregatta) met LHBT (Lesbian, Homo, Bi en Transgender)-teams afkomstig uit alle werelddelen. De deelname staat ook open voor niet LHBT-ers met een open mind naar de LHBT-community. De Gay Games staan sinds 1982 in het teken van diversiteit, respect, gelijkheid , solidariteit en delen.

Het onderdeel roei regatta zal op 5 en 6 augustus (zondag en maandag) plaatsvinden. Naast de sport is er ook een cultureel programma. De openingsceremonie is op 4 augustus.

De venue ligt niet in Parijs zelf maar in een voorstad, 40 km ten westen van Parijs. Er worden wedstrijden gehouden in de categorieën  mannen, vrouwen en mixed in de skiff, de 2x, 2-, 4x, 4- en 8+. Het programma is zo opgesteld dat een deelnemer in verschillende nummers kan starten.

Er wordt verwacht dat de deelnemers uit de Benelux hun eigen boten meenemen.

De inschrijving is gestart en, naast een basisbedrag, bedraagt 70 euro per deelnemer. Deze Early Bird-korting loopt t/m 17 september. Daarna worden de kosten progressief verhoogd naar 90 euro.

Voor meer info zie de website van de Gay Games: https://wwwparis2018.com/search/rowing

Inschrijvingen onderdeel roeien: https://parisgaygames.fusesport.com/registration/395/.

Roeiers van Willem 3 die van plan zijn om mee te doen, kunnen desgewenst contact opnemen met Arnaud Perrotin of Tanja Lith. Zij kunnen deelnemers met elkaar in contact brengen die samen in een boot willen roeien.

Arnaud Perrotin: aperrotin@hotmail.com

Tanja Lith: tanja.lith@gmail.com