MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

In het kader van het 135 jarig bestaan van Willem organiseert de toercommissie een Lustrumtocht op zondag 17 september. Een mooie roeitocht van dertien kilometer om even bij te komen van de feestelijkheden van het lustrumfeest op zaterdag.

De Lustrumtocht gaat door het centrum van Amsterdam naar de Westelijke Eilanden, via de Herengracht, de Bickersgracht, Prinseneilandgracht, Zoutkeetsgracht, Brouwersgracht, en dan via de Keizersgracht terug naar Willem 3. Het is een mooie tocht langs delen van de eilanden waar je zelfs lopend of met de fiets niet kunt komen.

Wegens te verwachten drukte op sommige stukken varen we in uitsluitend wherry’s, niet met C-boten. Onderweg kan van plaats worden gewisseld tussen stuur en roeiers.

We verzamelen (niet zo vroeg!) om 13 uur in de sociëteit van Willem 3, en na afloop van de tocht zullen daar een feestelijk hapje en drankje klaarstaan. We verwachten uiterlijk om een uur of vier terug te zijn op Willem 3.

Organisatoren van de Lustrumtocht: Arthur van der Poll, Marina Keessen en Tanja Lith. Opgeven via e-mail: toercommissie@willem3.nl, met vermelding van je naam en stuurervaring i.v.m. de indeling van de boten.