MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De winter staat voor de deur. Daarom zou ik graag willen weten wie er op woensdag mee wil doen aan de indoor van Freek of aan de outdoor. Via deze link kun jij je inschrijven.

De indoor van Freek zal starten op woensdag 18 oktober als hij terug is van de wereldkampioenschappen roeien in Sarasota. Ook voor een outdoor was interesse. Mocht haar studierooster het toelaten dan zal de outdoor op woensdag gegeven worden door Tinka Offereins. Ik ben nog opzoek naar een backup voor haar, mocht je interesse hebben dan kun jij je bij mij melden.

Voor zowel de indoor als de outdoor vragen we een bijdrage van 50 euro. De indoor of outdoor vind plaats bij minimaal 20 inschrijvingen.

Omdat ik niet weet of er genoeg inschrijving zijn kun je een eerste, tweede en/of derde voorkeur aangeven. Mochten er teveel inschrijvingen zijn voor een bepaald onderdeel dan kan ik je indelen bij de tweede/derde keus. Mocht er totaal geen interesse zijn voor een bepaald onderdeel dan vervalt die. Hoe eerder jij je inschrijft, hoe groter is de kans dat er plek voor je is.