MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Roeivereeniging Willem III, opgericht 22 augustus 1882, viert op zaterdag 16 september zijn 27e lustrum. Met sport, spel, muziek, eten en drinken.  Opgeven: Aanmelden Lustrum Willem III of via het ‘inschrijfboek’ op de bar. De organisatie zoekt vrijwilligers om taarten te bakken voor de verkoop, sjouwers en wedstrijdofficials. Lees meer door op more… te klikken.   

Een dag voor alle 900+-leden van Willem III en hun partners en kinderen, waar gezelligheid en saamhorigheid centraal staan.

Programma van lustrumfeest op 16 september:

11 – 11.45 uur: Koffieconcert in de sociëteit.
12 uur             : Start kinderprogramma
12.30 uur       : Race op het water, op waterschoenen – een soort kano-achtige klompbootjes waarin je je voeten steekt en dan over het water kunt ‘lopen’.
12:45 uur       : Onderlinge wedstrijden, de O’wee  (ongeveer 1,5 uur vervroegd!)
16:15 uur        : Prijsuitreiking O’wee
16:30 uur       : Doop nieuwe 4x+
16:45 uur       : Presentatie van Het Boek deel I – Historie van W III
17 uur             : Veiling
18 uur             : Barbecue
20 uur            : Feest met DJ Eddy
Opgeven: Aanmelden Lustrum Willem III of via het inschrijfboek op de bar.

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de bbq ontvangt een incasso, die dient te worden betaald voor het feest. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een kaartje te kopen voor de bbq.

Vrijwilligers gezocht voor uiteenlopende taken, bij de wedstrijden, de barbecue, voor bardienst. En voor sjouwwerk op woensdagavond 13 september 18 uur.
Voor de verkoop van taart bij de koffie tijdens het koffieconcert: bakkers gevraagd die hun taarten ter beschikking willen stellen. De opbrengst van de verkoop is voor de musici.

Aanmelden via ilsevis@gmail.com.

(Op de dag van het feest is het niet toegestaan te roeien buiten het evenement om. Afschrijven alleen in de ochtend: uiterlijk 12 uur binnen en boot in de loods.)

Op zondag 17 september is er een post-lustrum toertocht , in wherry’s 13 kilometer door het stadscentrum naar de Westelijke Eilanden en terug. Verzamelen op Willem III om 13 uur, borrel na afloop (16 uur). Opgeven via toercommissie @willem3.nl.