MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Tijdens het lustrum op zaterdag 16 september worden de Owee – onderlinge wedstrijden – gehouden.

Over een afstand van ongeveer 200 meter boord aan boord, volgens knock-out systeem. Bedoeld voor iedereen die lid is van Willem III. Ploegen worden ingedeeld op zoveel mogelijk variatie in leeftijd, geslacht en roeiervaring. Bij uitstek een wedstrijd om andere verenigingsgenoten te leren kennen!

De organisatie van de Owee is in handen van Tim Heijbrock en Sigrid Bannenberg. Tim over de Owee: ‘Ik ben al meer dan tien jaar lid van  Willem III en heb altijd erg genoten van de onderlinge wedstrijden. Jarenlang hebben veel vrijwilligers, zoals Paul Hartog er een leuk event van gemaakt. Hoe meer mensen zich inschrijven hoe leuker het is om met elkaar te strijden om de winst. Het maakt niet oud welke leeftijd of ervaring je hebt, we zien iedereen graag tijdens de Owee!’

 

Vergeet niet je aan te melden voor het lustrum en de Owee middels de enquête onder deze link: Opgeven Lustrum. In de extra lustrumeditie van De Landtong die medio augustus wordt bezorgd, is een aanmeldformulier opgenomen.