MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Inez den Hond heeft zondagmorgen blik getrokken op de Bosbaan door haar heat in de Meisjes 18-skiff te winnen. In alle vroegte, om 4 over 10 had ze haar prijs op de Slotwedstrijden al te pakken.  Inez voer ook nog eens de snelste tijd overall, van drie heats met zestien deelnemers (‘voorwedstrijden’, in deze niet-toernooi-opzet zónder finale en afzonderlijk beloond).

Maia Mora van Ransom Everglades Crew, sloot haar verblijf in Nederland als deelnemer aan het Sparks-roeikamp, via TopRow op Willem III, af met een medaille. De Amerikaanse won haar heat in de skiff bij de Meisjes 16.

Charlotte Russel werd derde in heat 3, Anne Kooijenga zesde in heat 4 (beiden wel in een snellere tijd dan de winnaar van heat 2.)

Maarten Stork en Joost van Asperen misten in het Jongens 16 dubbeltwee toernooi nét plaatsing in de finale.