MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ilse Vis heeft de touwtjes in handen genomen om het lustrumfeest van Willem III op zaterdag 16 september te coördineren. Sociëteitscommissaris Arthur van der Poll kent Ilse als hardwerkende barvrouw op de club, en heeft haar gevraagd voor dit grote karwei. Ilse: ‘Het organiseren van het lustrum klinkt mij als een feestje in de oren. En een feestje hoop ik dat het wordt!’

Ilse is twee jaar lid van Willem III, en heeft vorig jaar na een half jaar zorgvuldige begeleiding door Ber van der Veen de Ringvaart Regatta gevaren. Na deze loodzware tocht haakte de helft van de acht af, maar bleven Ilse en haar ploegmaten Paula, Leidy en Jittke. Ilse: ‘We zijn verslaafd geraakt aan de duursport.’

In het dagelijks leven zet Ilse zich als zzp’er in voor projecten ter verduurzaming van de binnenstad van Amsterdam. Met haar achternaam komt het daarnaast niet als verassing dat ze graag op het water te vinden is. Ze woont op een woonboot en in haar vrije tijd is ze graag op het strand om te kitesurfen.

De overgebleven halve acht zit momenteel in de introductiegroep om C1 te gaan roeien en de vrouwen gaan het ‘stuurdiploma‘ behalen. Ilse: ‘We hebben geen haast en hopen nog jaren lid te zijn van de vereniging! Wij voelen ons vanaf moment-één welkom op Willem III, dankzij alle vrijwilligers die ons tot nu hebben ondersteund in het leren roeien.’
Ilse’s verzoek aan ons: ‘Ik zou iedereen willen vragen het lustrum – de dagactiviteiten en de bbq – groots in de agenda te schrijven en in groten getale deel te nemen. Vanzelfsprekend zijn partners van harte welkom! Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten tijdens het lustrum!’