MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

[aankondiging van derden]

Eind oktober wordt in Duitsland de Rhijnmarathon gehouden.  De marathon roeien in Düsseldorf is de belangrijkste en de meest populaire lange afstands klassieker op het gebied van roeien in Duitsland, en groeit ieder jaar in populariteit. Wij nodigen u van harte uit om dit jaar deel te nemen aan de Rhijnmarathon. Aanmelden kan via rheinmarathon.de.
Maar wat is de fascinatie van de Rijn marathon? Waarom gaan ieder jaar opnieuw honderden roeiers uit heel Europa de uitdaging aan om 42.8 km op Europa’s drukste waterweg, de Rijn, van Leverkusen naar Dusseldorf competitief te roeien?

De omstandigheden tijdens de race zijn altijd anders en nooit hetzelfde. Windsnelheid, windrichting, waterniveau, stroomsnelheid, golven en de scheepvaart zijn verschillend per jaar en wijzigen vaak zelfs tijdens de race. Regen en mist zijn soms ook van de partij. Beleef het zelf.

We kijken ernaar uit om u in de herfst in Düsseldorf te begroeten.

Met vriendelijke groeten,
Ralph Beeckmann Hermann Höck – Düsseldorfer Roei Marathon