MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De Lentetocht/Geintocht gaat op 20 mei een uur vroeger van start: om 9 uur in plaats van 10 uur. De toercommissie heeft het programma moeten aanpassen vanwege het driedaagse Loswalfestival dat dan in Diemen wordt gehouden.

Dat festival heeft een programma met allerlei sport en spel, ook op het water. Vanaf 10 uur wordt er door de padvinderij een touwbrug over het kanaal gebouwd, er is een waterglijbaan in gebruik en er wordt in bootjes gevaren. Alleen als de roeiers vroeg genoeg zijn, kunnen ze erlangs in Diemen; anders kan de tocht niet doorgaan.
De stops zijn daardoor ook anders ingedeeld, want de oorspronkelijk bedoelde aanlegplaats Langerlust is op het vroege uur nog niet open. De eerste koffiestop is nu bij Anna Haen aan het Gein, de tweede in Ouderkerk.
Zie voor meer informatie ook de mededeling onder Binnenkort.

(E-mail: toercommissie@willem3.nl. Bank: NL75 RABO 0106 6517 57  t.n.v. Toercommissie Willem3, onder vermelding van Geintocht 2017.)