MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Succes op de ochtend van de Skiffhead. Fien van Westreenen won bij de Meisjes 16. En Marijke Zeekant (60) hield nummer 2 in de veteranen F op anderhalve minuut!

Fien hield op de 4 kilometer vanaf de Rembrandtmolen 19 concurrenten achter zich, met 12 seconden voorsprong op nummer twee. Pleun Bon werd derde. Samen wonnen ze gisteren de Jeugdhead, 2,5 kilometer in een dubbeltwee.

De Jongens 16, gisteren ook al sterk tijdens de Jeugdhead, eindigden vanmorgen op de Skiffhead met vijf roeiers bij de eerste tien, van 39 deelnemers: 4e, 5e, 6e, 8e en 10e.

Bij de veteranen toonde Marijke Zeekant haar zeldzame en goed geconserveerde klasse, door als zestigjarige de veteranen-F op te rollen, en overall derde te worden. Ze moest alleen C-veterane Marieke van Holten (Nautilus) en Amanda Koppes (A, Alkmaarse) voor zich laten. Marijke won twee weken geleden al de Head als oudste roeister in een W3-veteranen-D-acht.

 

(fve)