MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Gedurende het zomerseizoen: bar open, terras open, en bij inschrijving een warme maaltijd verkrijgbaar, gekookt door een collectief van inmiddels acht die zich ‘Ottolenghi-kokkies’ noemen. Aanmelden vóór donderdagavond 20 uur, via de website: de link Willem III/club en sociëteit/vrijdagavondeten. Voor de maaltijd moet 10 euro contant worden afgerekend.  Maaltijden geserveerd tussen 19 en 21 uur. Bij goed weer: terras open (tot uiterlijk 22 uur).

De vrijdagavond-keukengroep van Annemieke, Marijke en Marian is dit seizoen uitgebreid met Erica, Marja, Babs en Els. Zij zeggen: ‘Wij hebben onze kookkunsten verbeterd onder leiding van een heuse professionele kok. Op de landtong is inmiddels een kruidentuintje ingericht. En er is een auto om de groeiende berg boodschappen in te vervoeren. Dus…wij zijn er klaar voor!’

Aanmelden kan via het menu -> Willlem III -> Club en Sociëteit -> Vrijdagavond eten