MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Komende zomer organiseert Sparks consulting, een bedrijf dat roeikampen organiseert in Amerika en daarbuiten, voor het tweede jaar op rij een roeikamp in Amsterdam. Hiervoor zijn we op zoek naar gastgezinnen.

De junioren zullen in Amsterdam zijn van 19 juni tot en met 2 juli. Ze zullen twee keer per dag trainen en aan het einde van de periode starten op de NSRF Slotwedstrijden op de Bosbaan. Verder zullen ze andere (culturele) activiteiten doen onder leiding van de Amerikaanse begeleiding.
Een andere junior in het gezin die ook roeit en dagelijks traint, is geen pre maar natuurlijk wel leuk, in verband met samen fietsen, uitwisselen van ervaringen en dergelijke.
Er geldt een vergoeding van ongeveer 25 euro per dag voor de gastgezinnen. Neem als je dit leuk zou vinden of je wil meer details horen, contact op met Julien Ruhl: juniorencoordinator@gmail.com.
(Julien Rühl)