MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Bij wedstrijden van het district Noord-Holland in Alkmaar hebben Willem III-ploegen gisteren vier overwinningen geboekt. Bij de jeugd was het ’taart’ voor de Mix12 C4 en de J14 4*, en bij de junioren voor de J16 4* en de J18 4*.

Twee J14 C4 boten werden derde en vierde. De M16 C4 greep net naast de winst en werd tweede.

De ploegen krijgen op 1 april  op eigen water een kans op winst , in de finale van de districtscompetitie (DiNHo) tijdens de Jeugdhead. De twee beste ploegen over het hele seizoen uit elke categorie mogen eind juni starten in de landeli jke finale op de Bosbaan.
De wedstrijden bij ARZV in Alkmaar volgden nadat eerder twee wedstrijden op rij,  bij Willem III en bij RIC, moesten worden afgelast vanwege het slechte weer.

(Tekst Julien Rühl)