MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De samenwerkende Amsterdamse burgerroeiverenigingen experimenteren met een nieuwe stuurcursus: leuker, korter, beter – je leert ook sturen op minder bekend terrein, vanaf de andere clubs. Het is een proef, voor ‘klasse 2’. Van Willem III kunnen drie kandidaten meedoen. De eerste les is aanstaande zaterdag al, bij De Amstel. Meer informatie en aanmelden bij:  Marina Keessen marinak@xs4all.nl.

De lessen worden gegeven door de verschillende verenigingen, onder begeleiding van een instructeur, in een boot van de gastclub. Mensen die Klasse 1 hebben mogen meedoen, het is bedoeld om Klasse 2 te halen.
Marina Keessen: ‘De proef is bedoeld om te kijken of het aantal lessen voor Klasse 2 drastisch kan worden verlaagd, om de cursus aantrekkelijker te maken, en om de eisen van de verenigingen onderling op elkaar af te stemmen. Zodat iedereen goed leert sturen op de Amstel, én in de stad.’

Zaterdag 1 april  De Amstel

Dinsdag 4 april  theorie-avond Poseidon

Zaterdag 15 april Willem III

Zaterdag 22 april De Amstel

Zaterdag 6 mei  De Hoop.

(fve)