MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ze waren hier al op 11 en 12 februari, en zijn er dit weekeinde nog een keer: Triton, studenten uit Utrecht. Het laatste trainingsweekeinde voor de Heineken Roei Vierkamp, volgend weekeinde.
 
De bezoekende verenigingen tekenen voor hun goede gedrag: ruimte geven aan Willem III’ers, hun rommel opruimen. 

Bezoekende clubs mogen niet in het Willem 3 TrainingsCentrum – de ergometers en het krachthonk -, zelfs niet als het regent of vriest. En ook de landtong is verboden gebied, omdat we anders blijven zitten met de modder die door het hele gebouw heen wordt gelopen.

De verenigingen betalen een vergoeding voor de extra schoonmaak bij normaal gebruik. Overtredingen worden beboet. Doorgaans gaat het goed, maar er is ook eens een vereniging uitgesloten na wangedrag (de straf loopt nog acht jaar!) 

Willem 3’ers die hinder ondervinden kunnen die melden bij aanwezige bestuursleden of via webmaster@willem3.nl.

(fve)