MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem III heeft op de Head of the River meer dan twintig ploegen in de race. Kom morgen en overmorgen naar de Head, onze wedstrijd.  De bar is open.

We beginnen zaterdag om 13.30 uur met de dames-veteranen in de dubbelvier. Om 16 uur: de dames-elite in de dubbelvier, onder wie Amber van Zomeren, de heren-veteranen-H met de Voortvarend-acht, en ook nog vijf jongens-16-dubbelvieren, inclusief combinaties.

De bar op Willem III:

Zaterdag: open 8 tot 21 uur,

Zondag: 8 tot 20 uur.

Aanbod za/zo: krentenbollen, broodjes (ham, kaas, en gezond), friet en hot dogs. 

Vaarverbod:

Voor niet-wedstrijddeelnemers geldt zaterdag een vaarverbod op de Amstel tussen de Nieuwe Amstelbrug (Ceintuurbaan) en Ouderkerk,  van 12.30 tot 17.30 uur.  Zondag: verbod van 10 tot 15.30 uur. Aldus de organisatie op headoftheriver.nl.
 
(fve)