MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

 Floris Jan Sicking is na acht jaar trouwe dienst op de zondag gestopt met zijn open instructie in de skiff. Voor de club een aderlating waar we een oplossing voor moeten proberen te vinden. Wie kan en wil skiff-instructie geven?  

Skiff-instructeurs voor de – hoogste – klassen 4 en 5 zijn heel moeilijk te vinden, zegt ledencommissaris Ellen van den Broek. ‘We zijn eigenlijk altijd op zoek naar instructeurs, zeker voor de moeilijkse klassen. Ik stuur een dringende oproep uit naar onze leden. Het voorjaarsblok van tien lessen staat ook weer voor de deur!’
 
 
 Wie kan goed overweg met een skiff, en is bereid zijn kennis en ervaring over te dragen op Willem III’ers die dat willen leren?
 
Stuur Ellen een bericht: instructie123@willem3.nl 
 
En Floris Jan: heel erg bedankt voor je inzet en je toewijding over al die jaren. 
 
(fve)