MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

douchestangVriendschappelijke worstelpartijtjes onder de douche – een beetje vitaliteit is leuk, maar schade maken en overlast bezorgen kan niet.

Stoeiende junioren zochten houvast op de gladde vloer, en trokken de waterleidingen los van de muur. Het had ook gekund dat ze uitgleden over een van de banenschillen of koekresten die ze daar zelf met regelmaat achterlaten. De oplossing: nieuwe koppelstukken en leidingen boven de kranen, waarbij de leidingen zo dicht mogelijk tegen de muur aan lopen, tegen houvast van grijpende vingers. De coach heeft de schade gemeld, de jongens hebben een uitbrander gehad, Rogier Klop heeft de boel gerepareerd. Hij heeft dat gedaan als vrijwilliger. ‘Maar als ze het nog een keer doen, wordt er wat mij betreft een rekening naar de daders gestuurd.’

Ook de schoonmaak van de club is het zat om na trainingsmiddagen te worden geconfronteerd met schillen, stukken geweekte boterham en koek, drinkflesjes, verpakkingen en ander afval in de douches. En laat die jonge mannen ook eens ophouden altijd maar weer de deurdranger van de invalidendouche vast te zetten. Mocht er iemand die slecht ter been is komen douchen, dan kan die er tenminste in. (fve)