MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De gezamenlijke Amsterdamse burgerroeiverenigingen varen op zaterdag 7 januari de Amsterdam Light Festival-tocht door de stad, voor wherries en C-boten.  Na afloop een gezamenlijk diner en gezellig avondprogramma op De Hoop. Uitreiking van de wisseltrofee voor de mooist verlichte boot. Opgeven, individueel of per team, kan bij Willem III-lid Marina Keessen: ‘Net als andere jaren zal het weer een prachtige tocht worden. Schrijf je in!’

E-mailadres: marinak@xs4all.nl.
Meevaren is gratis, de maaltijd kost 12,50 euro, vooraf te betalen.

De tocht begint bij De Hoop, waar de ploegen zich verzamelen vanaf 17 uur. De Willem III-afvaardiging vertrekt even eerder, gezamenlijk vanaf onze club. 

Deelnemers ontvangen een briefing over de tocht vooraf per e-mail, en vlak voor vertrek op het vlot van Willem III.