MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ongeveer vijftig mannen en vrouwen zijn woensdagavond begonnen met de indoor-wintertraining in het W3 Trainings Centrum. Coach Freek Robbers zag vooral veel enthousiasme onder de deelnemers, van wie er enkelen werken aan het ’terugkomen’ na een operatie of blessure.

 

Vooral de late sessie, van acht tot negen, was volle bak. Opvallend, omdat de vroege (half zeven tot half acht) meer aanmeldingen trok, waardoor er zelfs een stop op moest. Volgens Freek komt dat doordat sommigen uit de vroege groep pas later invallen. ‘Ze hebben laten weten nog een of twee keer te roeien nu het rond trainingstijd buiten nog licht is.’

De inschrijfster die eigenlijk boventallig was, kon toch gewoon terecht.

De keuken had rekening gehouden met eters na de late shift om 21 uur.  Freek informeert nog of dat goed is verlopen.

De coach vond het energieke enthousiasme in het WTC opvallend. ‘Sommige mensen hebben net een operatie/blessure achter de rug. Ik heb het circuit zo ingericht dat ze elke oefening zo zwaar of licht kunnen maken als ze zelf willen.’