MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Elke woensdagavond van 5 oktober t/m 8 maart geeft Freek Robbers kracht- en conditietraining voor iedereen, onafhankelijk van blessures, beperkingen of leeftijd. Inschrijven nu! De vroege training zit bijna vol, de late heeft nog ruimte. Vijftig euro voor twintig trainingen.

Roeien mét een beetje extra conditie: wat een andere planeet. Merk het zelf, met de indoor van Freek op woensdagavond. De winter door, vanaf 5 oktober half zeven of om acht uur, tot in maart. Nog enkele plaatsen vrij. Voor mensen die bang zijn dat door het late uur hun avondmaaltijd erbij inschiet: Freek zorgt ervoor dat deelnemers na afloop nog riant kunnen aanschuiven. ‘Met de keuken worden afspraken gemaakt, reserveren kan!’

Er zijn twee trainingen op de woensdagavonden: van 18:30 tot 19:30 en van 20:00 tot 21:00.

  • Start op woensdag 5 oktober
  • Laatste training op 8 maart
  • geen training op 28 december en 4 januari
  • 20 trainingen in totaal
  • Kosten voor de gehele periode bedragen €50 per persoon; wordt via automatische incasso in rekening gebracht in november
  • Opgeven voor deze trainingen kan via deze link
  • Of met een mailtje naar freekrobbers@hotmail.com