MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem III is in de laatste fase van het uitwerken van een nieuw afroeisysteem. Het plan is uitgewerkt en aan betrokkenen gepresenteerd. In afwachting van het samenstellen van een nieuwe afroeicommissie worden er nog enkele examendata georganiseerd door de tijdelijke afroeicommissie. Voor nieuwe data klik op Lees meer

Er zijn  twee methoden om je klasse te behalen bij Willem III:

  • Via de instructie voor klasse 1,2 en 3. Vraag hierover informatie bij je instructeur.
  • Door af te roeien bij de afroeicommissie, voor alle klassen. Ook als je vanuit een andere vereniging instroomt, kan je hiervoor inschrijven.

De komende periode zijn er weer 3 data gepland. Inschrijven verloopt via de datumprikker link hieronder. Per sessie kunnen maximaal 10 deelnemers inschrijven. Vergeet niet in de opmerkingen de bootnaam in te voeren en voor welke klasse je opgaat (of dat je komt voorroeien). De boot wordt voor je afgeschreven. Zorg dat je bij het tijdstip van aanvang de boot te water hebt liggen.
Vragen? mail naar afroeien@willem3.nl

Voor inschrijven: Klik eerst op het vinkje rechts bij de juiste datum, vul bootnaam en examen in bij de opmerkingen en klik daarna op “Inschrijven”

Zondag 4 september 11:00

Klik hier om in te schrijven