MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem 3 anno 2025?De gemeente heeft plannen om een woonwijk te bouwen aan de Amsteloever. Tuinpark Amstelglorie moet hiervoor wijken en ook het natuurgebied bij de woonboten wordt bedreigd. Als de plannen doorgaan zal er een woonwijk pal naast Willem III komen en verliest de vereniging haar rustige, ruimtelijke karakter. Dan wordt Willem III net zoiets als De Hoop nu is. Het betekent minder ruimte rond de club, minder parkeerplekken en betaald parkeren. Tuinpark Amstelglorie is een petitie gestart tegen de bouwplannen. Het is van belang dat er zoveel mogelijk handtekeningen worden verzameld voor 14 juni, want dan beslist de gemeente of de Amsteloever een bouwlokatie wordt. Dus oproep aan alle Willem III leden: teken en verspreid de petitie!
https://petities.nl/petitions/geen-woonwijk-op-tuinpark-amstelglorie