MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Tijdens de halve finale moet de acht zijn meerdere erkennen in de “A” acht van Molesey. Onze acht komt nog wel als eerste uit de start ondanks een mishaal, maar hadden een lagere baan snelheid. De race kan hier bekeken worden.

Tijdens de derde race bood Belvoir Ruderclub Zürich goed tegenstand tijdens het begin van de race. Uiteindelijk wordt er gemakkelijk gewonnen met vier en halve lengte voorsprong. Het tijdschema voor morgen kun je aan het einde van de dag vinden op https://www.hrr.co.uk/crews/timetable/.

De tweede race was snel beslist na de start. Er werd makkelijk gewonnen van Kingston Rowing Club. Morgen om 3:40 kunt U de wedstrijd live volgen op https://www.youtube.com/user/HenleyRoyalRegatta.

De eerste race van de Willem III acht op de Henley Royal Regatta is gewonnen. Al na een paar 100 meter leide onze acht met een comfortable voor sprong. Uiteidelijk werd Commercial Rowing Club (Ireland) verslagen met bijna vier lengtes. De heren kunnen zich nu voor bereiden op de volgende wedstrijd donderdag 30 juni om 20:00 Nederlandse tijd.